BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti’de İstanbullu avukat Kocaeli’den delege oldu

İYİ Parti Kocaeli’de bugün gerçekleştirilen il kongresinde İstanbul’da ikamet eden Hatice Kayalı’nın üst kurul delegesi yapıldığı ortaya çıktı. Böyle bir davranış Kocaeli’deki tüm İYİ Partililere hakaret olarak yorumlandı. 

15 Ocak 2023 13:11
İYİ Parti’de İstanbullu avukat Kocaeli’den delege oldu

İYİ Parti’de beklendiği gibi Şanbaz Yıldız’ın dediği oldu ve Nusret Acur İl Başkanlığı koltuğuna oturdu. Kendi çocuklarını, hısım akrabalarını bile delege yapanların karşısında kuşkusuz zaten kimsenin aday olma şansı bile yoktu. Kocaeli’de tüm teşkilatlar MHP’den kopan isimlerin kontrolü altında ve neredeyse tüm Türkiye genelinde de tablo aynen böyle.

İstanbul’da ikamet eden İYİ Parti Gençlik Politikaları Kapı Siyaseti ve Genç Gönüllülerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hatice Kayalı’nın Kocaeli’den kurultay delegesi seçtirilmesi de, Kocaelili partililer adam yerine konulmuyor şeklindeki tepkilere neden oldu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.