BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti kongresinde Tayyip Erdoğan posteri

İYİ Parti Kocaeli il kongresi bugün gerçekleştirildi. Salonda asılı olan Tayyip Erdoğan’ın posterinin üzerinin bayrakla kapatılmaması da dikkat çekiciydi. 

15 Ocak 2023 21:11
İYİ Parti kongresinde Tayyip Erdoğan posteri

İYİ Parti Kocaeli İl Kongresi, İzmit Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bu salonda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da posteri var. 

Erdoğan aynı zamanda AK Parti’nin Genel Başkanı. Yani olayın bir de siyasi yönü var. İYİ Partilerin Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını bayrakla kapatmadıkları da fark edildi.

Bu durum partililer arasında tepkilere de neden oldu. Bilindiği gibi İYİ Parti’de Nusret Acur ile Ayhan Çubuklu'nun il başkanlığı için yarışacakları iddia ediliyordu. Lakin Çubuklu yeterli delegeden destek alamadığı için aday olamadı ve Nusret Acur kongreye rakipsiz olarak girerek il başkanı seçildi.

Toplam 660 delegenin oy kullanma hakkının olduğu kongrede 50 yönetim kurulu üyesi, 9 il disiplin kurulu üyesi ve 30 üst kurul delegesi seçimi de yapıldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM:

Abdülkerim Can, Adnan Sarısüleyman, Ahu Güzel, Ali Ungan, Ali Karaca, Atahan Dönge, Abdullah Uöar, Birol Yılmaz, Berra Akgül Gürkan, Banu Canayakın, Bahadır Yaşar, Burak Aytaş, Burak Örçen, Buğra Yiğitkılıç, Cenk Erbil, Cahide Uslu, Cem Özsoy, Cem Gönenç, Emre Evren, Elif Özak, Ece Kaya, Fevzi Kurt, Fatih Aydın, Güner Çiçekli, Gencay Yıldıztekin, Gizem Uzun, Gökhan Elbir, Hayati Bayram, İlknur Batur, İsmail Yazıcı, İbrahim sarı, Kaan Dilmen, Murat Kanbur, Muhammet Kırdemir, Nurettin Bulut, Oğuz Başkurt, Osman Çelik, Orhan Çakar, Özlem Doğan, Recep Ekinci, Sinan Yıldız, Selda Çitçi, Türkan Özcan, Tugay Östürk, Ufuk Turan, Vedat Kasap, Yasemin Met, Yunus Uyar, Zeynep Ilgın Demirci

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ:

Ahmet Metin, Cengiz Şimşek, Engin Turanlı, Öznur Ülgel, Yavuz Uzun, Mustafa Ağı, Salih Acar, Uğur Mustafa Durmuş, Kenan Baçaktar.

ÜST KURUL DELEGELERİ:

Şanbaz Yıldız, Şaban Ufuk, Hatice Kayalı, Ayşegül Babacan, Burak Uluköylü, Gücen Altay, Mehmet Candemir, Metin Savaş Sulu, İsmail Aynacı, Haluk Tamyüksel, İlhami Bayrak, Ay Rüzgar, Orhan Kılınçsoy, Ercüment Şahin, Aynur Yılmaz, Ayten Durmuş, Gökçe Nesli Kondu Çağlayan, Pelin Coştur Filiz, Nurcan Acaroğlu Göktaş, Orhan Çakar, Muhammet Kırdemir, İsmail Eroğlu, Hayati Bayram, İsmail Nazlı, Ercan Sarıkaya, Cenk Erbil, Kaan Dilmen, Yaşar Kardeş, Ahmet Metin, Burak Örçen.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.