BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Azmettiricileri yanında tutuyorsun teslim edeceksin

Kılıçdaroğlu, Sinan Ateş cinayetine ilişkin Bahçeli'ye seslenerek "Açık ve net konuşuyorum: Yanında cinayete azmettiricileri barındırıyorsun teslim edeceksin." dedi. 

10 Ocak 2023 18:26
Azmettiricileri yanında tutuyorsun teslim edeceksin

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş suikastının yankıları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Ateş suikastına ilişkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert sözlerle yüklenen Kılıçdaroğlu, “Sinan Ateş bizim de evladımız.” dedi.

"CHP'Lİ ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİME KARŞI SORUMLULUĞUMDUR"

Bahçeli’ye “Yanında cinayetin azmettiricilerini barındırıyorsun teslim edeceksin.” diyen Kılıçdaroğlu’nun konuya ilişkin sözleri şöyle:

“CHP'de Ülkücü arkadaşlarımız da var. CHP şehidin, kardeşimizin hakkını savunacaktır. Bu benim CHP'li ülkücü kardeşlerime karşı sorumluluğumdur. Bu sorumluluğumu yerine getirmek zorundayım. Madem bu kadar bağırıyor çağırıyor: O zaman açık ve net konuşuyorum: Yanında cinayete azmettiricileri barındırıyorsun teslim edeceksin. Bir şehit var ortada bu kan yerde kalmayacak."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.