BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP’de o başkan da istifa etti

CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız’da milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

26 Aralık 2022 17:31
CHP’de o başkan da istifa etti

Bülent Yıldızlı, hareket etme noktamız ile ulaşmak istediğimiz yer aynı olsa bile, buna ulaşabileceğimiz pek çok seçeneğimiz vardır. Önemli olan bunu “birlikte” ve en çok da birlikte çok “çalışarak” başarabiliriz. Bu yenilik partimiz ve geleceğimiz için hepimize ilham olsun diliyorum.” diyerek bundan tam 3 yıl evvel seçilerek geldiğimiz ilçe yönetim kurulu arkadaşlarıma nezdinizde bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. 

Önceliğimiz hep sokaklar ve saha çalışmalarımız oldu. Son derece büyük özverilerle, adanmışlıkla görevlerini yapan, birimizin olamadığı noktada bir diğerimizin yetiştiği olağanüstü çaba ve emeklerle çalışan yönetim kurulumuza başkanlık etmiş olmaktan dolayı gurur duydum.  Bugün bu görevimi teslim ederken, milletvekili aday adaylığımda ve sonrasındaki tüm görevlerimde aynı hassasiyet ve özenle partimi temsil ediyor olacağım şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.