BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah’ın bu ayki divan toplantısı Gölcük’te gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Kasım Ayı İl Divan toplantısını İl Başkan Vekili Cevdet Çepil başkanlığında 25 Aralık Pazar günü Gölcük İlçe Teşkilatının ev sahipliğine gerçekleştirdi. Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında icra edilen toplantıya tüm ilçe teşkilatlarının yoğun katılım sağladığı gözlemlendi. 

26 Aralık 2022 10:42
Yeniden Refah’ın bu ayki divan toplantısı Gölcük’te gerçekleştirdi

Toplantıda konuşan Çepil, Sayın Cumhurbaşkanının sürekli dillendirdiği 94 ruhuna erişmek için öncelikle yapılması gereken, kendi partisinin belediyelerinde Festival Belediyeciliğinden Hizmet Belediyeciliğine geçilmesini sağlamasından geçmektedir dedi. Yandaşa kıyak ihaleler vererek 94 ruhuna erişilemeyeceğini aksine çürümüş, tel tel dökülen 94 öncesi yönetimlerin adeta bir kopyası ile karşı karşıya olunduğunun da altını çizdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.