BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP yeni üyelerle güçlendi

Son dönemde büyük hareketliliğin yaşandığı BTP’de Kocaeli il yönetimi tarafından yeni üyeler için rozet töreni düzenlendi. Partiye kayıtları yapılan 31 isim için gerçekleşen törende ülkenin ekonomik kurtuluşunun BTP kadroları ile mümkün olduğu vurgusu yapıldı 

19 Aralık 2022 16:18
BTP yeni üyelerle güçlendi

Hüseyin Baş’ın genel başkanlığını yürüttüğü Bağımsız Türkiye Partisi’nde (BTP) son dönemde yaşanan hareketlilik devam ediyor. Özellikle partinin Kocaeli teşkilatlarında il genelinden yapılan yeni üyelerin çokluğu dikkat çekiyor. Son olarak BTP saflarına katılan 31 kişilik yeni üyeler için geçtiğimiz akşam bir tören düzenlendi. Törene parti genel merkezinden de isimler katıldı.

GENİŞ KATILIM VARDI

Partinin Belediye İş Hanı’nda bulunan yeni merkezinde, il başkanı Muharrem Can ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen büyük buluşmaya BTP Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, Gebzeli iş insanlarından Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, kentin kanaat önderlerinden Dr. Hüseyin Taşar ve emekli vali yardımcısı Şükrü Çakır gibi isimler katıldı.

BÜYÜK TÜRKİYE HEDEFİ

Toplantının açılışında konuşan BTP İl Başkanı Muharrem Can, partilileri selamladı ve sağlanan böylesine güçlü bir birliktelik dolayısıyla katılımcılara teşekkür etti. Yeni katılımlarla her geçen gün daha da büyüdüklerini, halkın ilgisinin giderek arttığını dile getiren il başkanı Can, “Biz bu yola çıktık ve her ne pahasına olursa olsun dönmeyeceğiz. Genç bir liderimiz ve büyük Türkiye hedefimiz var” dedi.

“KALKINMAYI YİNE BU KADROLAR SAĞLAYACAK”

Partilerinin kurucu genel başkanı olan Prof. Dr. Haydar Baş’ı toplumun kaybettiği büyük bir değer olarak nitelendiren il başkanı Can, “Bugün ülkemizde toplum olarak kaybettiğimiz Prof. Dr. Haydar Baş gerçeği var. Ancak bize bıraktığı 30 yaşında gencecik bir miras bulunuyor; o da genel başkanımız Hüseyin Baş’tır. Ölene kadar hizmet etme sözünü her platformda ortaya koyan bir genel başkana sahibiz. Kendisi ile bir araya geldiğimiz konuşmasında, ‘Babam Haydar hoca son bir haftasında bile bu millete biz el atacağız. Evet, bizi anlamadılar belki biraz ama milletin maddi ve manevi kalkınmasını yine bu kadrolar sağlayacak’ sözleri ile bu kutlu davayı bizlere miras bıraktı” dedi.

“ATATÜRK BİR DÜNYA LİDERİYDİ”

Daha sonra sözlerine başlayan BTP Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ben Mustafa Kemal Atatürk’ü çok severim. Çünkü o, vermiş olduğu mücadele ile bütün dünyada yaşayan ve emperyalizme karşı baş kaldırmak isteyen insanların lideriydi. Bu mücadele sonrasında Mao ilk toplantısında ‘Ben sizin Atatürk’ünüzüm’ diyerek sözüne başlayıp onun liderliğini benimsediğini ortaya koymuştur. Atatürk hem Müslümanların ve hem de mazlum milletlerin aslında nasıl kurtulacağının hikayesini destansı bir şekilde ortaya koymuştur.

“ÜLKEYİ GELECEĞE ULAŞTIRACAĞIZ”

Türkiye’de siyaset beklenmeyen ve olmaması gereken şekilde ilerliyor. Şu anda siyasi partilerin tamamına şöyle bir bakın, başta ekonomi olmak üzere kalkınma hamlesi için hazır bir çalışması olan tek liderin BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş olduğunu görürsünüz. Özellikle merhum genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş hocamızın kaleme aldığı Milli Ekonomi Modeli çalışması ile biz bu ülkeyi yönetmeye ve gelecek çağlara ulaştırmaya hazırız.

“KADROLARIMIZLA HAZIRIZ”

İktidarı ve muhalefeti, bütün siyasi partilerin bugünkü söylem siyasetinde er ya da geç tıkanacakları ortadadır. Fakat bizim uygulayacağımız ekonomi modeli sayesinde, Türk insanı bütün imkanları ayaklarının önüne serilmiş olarak bulacaktır. Yeraltı kaynaklarımızı biz ülke olarak devlet-millet ortaklığında çıkarıp kullanacağız. Türkiye’nin zengin bir ülke olması için her şey hazır. Yalnızca milletin dik duruşu ve ehil kadroların göreve getirilmesi ile bu hazır güç kullanılabilir. Genel başkanımız Hüseyin Baş ve BTP’nin uzman kadroları bu büyük şahlanışın önderliğini yapacaktır”.

YENİ ÜYELER

Demet Pakel
Fikret Dumrul
Mehmet Özoğlu
Burak Batuhan Şahin
Mustafa Bulut
Caner Gündoğdu
Ahmet Topçu
Sadettin Melih
Hacı Özer
İlknur Söğüt
Dilek Bayraktar
Fatih Akbaş
Hüseyin Mısıroğlu
Kerem Yeten
Ali İhsan Yılmaz
Mehmet Akif Atalı
Suca Mamik
Hakan Ozant
İlyas Baş
Şahin Kanbur
Ali Türksever
Haydar Enes Beyter
Erkan Pır
Mehmet Aşlak
Okan Elmalı
Süleyman İn
Burak Kaya
Hüseyin Ateş
Berk Sürel
Emirhan Özdemir
Ayhan Akgün

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.