BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti Körfez’de istifa yağmuru

İYİ Parti’nin ilimizdeki antidemokratik kongreleri partilileri çok rahatsız etti. Körfez ilçede şu ana kadar 100’den fazla kişinin istifa ettiği ve bu sayının binli rakamlara kadar ulaşabileceği de gelen bilgiler arasında. 

13 Aralık 2022 14:50
İYİ Parti Körfez’de istifa yağmuru

İYİ Parti Körfez İlçe eski Başkanı Cahit Sürüm’ün kardeşi Çetin Sürüm’de sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu. Hiçbir şekilde ulaşılamayan ve görüşülemeyen bir Genel Başkan, hısım akrabaları delege yapmak dahil her türlü siyasi etik dışı halleri görmezlikten gelerek partilileri İYİ Parti’den soğutan böyle bir Genel Merkez yönetimi bu istifaların en büyük nedenidir. 

Halen İl Başkanı olan Şanbaz Yıldız’ın bazı partilileri arayarak ‘Beni zor durumda bırakmayın, istifa etmeyin’ dediğine dair bilgiler de geliyor. Lakin Başkan Yıldız’ın bu çabası kan kaybını durdurmaya yetmiyor. Çünkü işin bu noktaya gelmesi, yani İYİ Parti’de küskünler grubunun oluşmasının baş mimarı da Şanbaz Yıldız ve ekibidir. 

Şanbaz Yıldız’ın görevinin 15 Ocak’taki il kongresinde sona erecek olmasına rağmen Nusret Acur Başkanlığı’ndaki yeni il yönetim kurulunda yer alacaksın diyerek yine bazı kişilere sözler verdiğine dair iddialar da İYİ Parti kulislerinde kulaktan kulağa yayılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MD 2022-12-14 15:28:52

Adamın 100 aşkın yeğeni varsa ne yapsın lavunya

Avatar
sen 2022-12-14 08:19:44

yeğenlerinle milleti istifa ettireceğine sen et görelim