BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DEVA İzmit vites yükseltti

DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Erdinç Işık, Genel Merkez’e gönderdiği yeni yönetim kurulunun onaylanması ile birlikte artık çalışmalarını daha da hızlandıracaklarını söyledi 

06 Aralık 2022 21:09
DEVA İzmit vites yükseltti

Ali Babacan’ın Başkanlığında kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde seçim hazırlıkları sürüyor. En geç Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için hazırlıklarına aylar önce başlayan DEVA Partisi’nde iktidara gelindiğinde ilk bir ayda, ilk 90 günde ve ilk 180 günde gerçekleştirilecek çalışmalar bir program dahilinde gün gün belirlendi. Kitaplar halinde bütün il başkanlıklarına gönderildi. Diğer yandan da, teşkilâtların daha da güçlendirilmesi için çalışmalar sürüyor... 

DEVA İZMİT SEÇİME HAZIRLANIYOR

DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanlığı’na Av. Erdinç Işık’ın atanması ardından Işık, hızlı bir şekilde yönetimini oluşturmuş ve Genel Merkez’e onay için göndermişti. Listesi onaylanan DEVA Partisi İzmit ilçe Başkan Erdinç Işık, İzmit’te DEVA Partisi’ne büyük bir ivme kazandıracaklarını söyledi.

DEVA Partisi’nin Türkiye’nin umudu ve parlayan yıldızı haline geldiğine dikkat çeken İzmit İlçe Başkanı Av. Erdinç Işık, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın herkes tarafından istisnasız kabul edilen engin ekonomi bilgisi ve DEVA Partisi’nin devlet tecrübesine sahip yetkin kadrolarıyla, Türkiye’yi girdiği bu girdaptan inşaallah en kısa sürede çıkaracağız. Bu konuda gerek Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın, gerek genel merkezimizin, gerek Kocaeli İl Başkanlığımızın, gerek İzmit ilçe başkanlığımızın ve gerekse de diğer ilçe başkanlıklarımızın ve yurt çapındaki teşkilâtlarımızın gece gündüz demeden çalıştığını ve doğruları milletimize anlatarak şurada sayılı günler kalan seçimler için halkımız bilgilendirdiğini sevinerek görüyoruz. 

İzmit’in bütün değerlerinin temsil edildiği ilçe yönetimimizde, kentimizin tamamı temsil ediliyor. İnanıyorum ki, Genel Merkezimiz’den de onaylanmış olan ilçe yönetimimizle birlikte, DEVA Partisi, İzmit’te de inşaallah birinci parti olarak çıkacaktır” dedi.

DEVA PARTİSİ İZMİT İLÇE

DEVA Partisi İzmit İlçe Yönetimi ve Danışma Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Erdinç Işık (Başkan)                        
Furkan Yılmaz     
Abdullah Karavar 
Yalçın Özdemir 
Ercan Çetin    
Neriman Kuş 
Necip Fazıl Uzun    
Ercan Aktan         
Hülya Kuşçı İlhan    
Ersin Narlıoğlu         
Bilal Şimşek        
Sevim Adıgüzel     
Cengiz Peçenek     
Fatmagül Pekemen         
Ebru Soykan         
Ali Keleşoğlu         
Burcu Kılıç         
Mehmet Cezayir     
Ersin Aydın          
Zeydin Başboğa    
Kadir Özdemir         
Dilara Arslan         
Fahrettin Bulut     
Okan Kılıç         
Tuna Taşer         
Ayhan Göksu          
Bülent Sağlık        
İlhan Kaya          
Vasviye Akarsu      
Elif Nazlı Polat     
Selçuk Büyükmete     
Salih Öztaş          
İlçe Danışmanları
Orhan Pehlivan
Ufuk Işık
Nurcan Taşpınar
Hicran Dinç
Murat Öztürk
Hüseyin Turan

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.