BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP’liler Derince Cemevi’ni ziyaret etti

BTP Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı. BTP Kocaeli İl Başkanı Muharrem Can ve yönetim kurulundan bir heyet Derince Cemevi’ni ziyaret etti. 

22 Kasım 2022 12:13
BTP’liler Derince Cemevi’ni ziyaret etti

Derince Cemevi Başkanı İrfan Yoloğlu çok memnun olduklarını ifade etti. BTP Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın devrim niteliğinde bir açıklama yaptığını belirterek, bu açıklamanın M. Kemal Atatürk’ün kadınlara seçme ve seçilme hakkı vermesinin ardından en büyük devrim olduğunu söyledi. Harun Kayacı, “Milletvekili sıralamasının yüzde 80’i 40 yaş altında gençlerden oluşacak. Listeler bir kadın bir erkek şeklinde yapılacak” dedi. Ayrıca dedelere maaş bağlansın diyen Kayacı,

Cem evleri ibadethanedir. Dedelere de maaş bağlanması gerekir. Nasıl cami imamlarına maaş bağlanacaksa Dedelere de maaş bağlanacak. Mezhepler İslam’ın yorum zenginliğidir. Biz gördük ki bazıları bunu kavga haline getirmiş. Bunu Suriye’de gördük. Yaşıyoruz. Bunların İslam’ı Amerikancı İslam. Amerika’nın menfaatlerini koruyan kollayan bir İslam. Bütün mezheplerin kaynağı ehlibeyttir. Bunların derdi üzüm yemek değil bağcıya döğmez. Bunların amacı Amerikaya’yı övmek, Nemrut’un ateşine su taşımaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.