BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gittik, gördük; gözlerimize inanamadık!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit Belediyesi’ni Yürüyüş Yolu’nun yıkılması için mücadele etmekle itham etti. 

22 Kasım 2022 08:37
Gittik, gördük; gözlerimize inanamadık!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in sosyal medya hesabından paylaştığı mesajın içeriği şöyle:

İzmit’in göbeği, Fethiye Caddesi’nde aylardır taş döşeme işini bitiremeyen anlayış, şimdi de giriş ve çıkışları beton bariyerlerle kapatıp, sırf AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaptı diye Cumhuriyet Bulvarı’nın (yeni yürüyüş yolu) ‘yıkılması’ için mücadele ediyor.

Fethiye Caddesi’ndeki bir inşaat alanında çalışacak iş makinelerinin zorla Cumhuriyet Bulvarı’ndan geçmesi için uğraşıyor. 

Soruyoruz; bu caddeye ambulans, itfaiye aracı ya da çöp arabası girmek istediğinde de yine Cumhuriyet Bulvarı’nı mı yıkın diyeceksiniz?

Bütün bunlar ne uğruna, açıklayayım; gözü dönmüşçesine bir kavga arzusu ve buradan elde edilecek siyasi rant uğruna. İzmit böyle bir işkenceyi, bu kadar basit hesapları daha önce hiç görmedi, yaşamadı. Yazıklar olsun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.