AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in sosyal medya hesabından paylaştığı mesajın içeriği şöyle:
İzmit’in göbeği, Fethiye Caddesi’nde aylardır taş döşeme işini bitiremeyen anlayış, şimdi de giriş ve çıkışları beton bariyerlerle kapatıp, sırf AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaptı diye Cumhuriyet Bulvarı’nın (yeni yürüyüş yolu) ‘yıkılması’ için mücadele ediyor.
Fethiye Caddesi’ndeki bir inşaat alanında çalışacak iş makinelerinin zorla Cumhuriyet Bulvarı’ndan geçmesi için uğraşıyor.
Soruyoruz; bu caddeye ambulans, itfaiye aracı ya da çöp arabası girmek istediğinde de yine Cumhuriyet Bulvarı’nı mı yıkın diyeceksiniz?
Bütün bunlar ne uğruna, açıklayayım; gözü dönmüşçesine bir kavga arzusu ve buradan elde edilecek siyasi rant uğruna. İzmit böyle bir işkenceyi, bu kadar basit hesapları daha önce hiç görmedi, yaşamadı. Yazıklar olsun.
.jpg)
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı







