BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP Derince’den köylere ziyaret 

CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin, ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve il başkan yardımcısı Barış Topal’da eşlik ederek Derince'nin köylerinde yaptığı programla saha çalışmalarını hızlandırdı.  

13 Kasım 2022 16:20
CHP Derince’den köylere ziyaret 

VATANDAŞIMIZIN ŞÜPHESİ OLMASIN 

İlk ziyaretleri muhtarlar olan Atasoy Bilgin ve yönetimi, Toylar Mahallesi muhtarı Turan Binici, Tahtalı Mahallesi muhtarı Erkan Tokuç, Çavuşlu Mahallesi muhtarı İsmail Turan, Terziler Mahallesi muhtarı Necdet Yüce’yi makamlarındaki ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin yol haritasını anlattı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Derince’nin köylerinin ve orada yaşayan vatandaşların problemleri hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. 

Bilgin ziyaretlerin sık sık gerçekleştirileceğinin altını çizerek; "Derince'nin her mahallesinde olduğu gibi köylerinde de var olan problemlerin ve vatandaşların istek ve önerilerinin bizim için çok kıymetli olduğunu bilerek çalışmalarımızda önemli bir yer tuttuğunun bilinmesini istiyoruz. Meclis üyelerimiz de her daim halkın yararına plan bir tutumla vatandaşımızın taleplerini Derince Belediye meclisinde takipçisi oluyorlar. Gerekli çalışmaları yapacağımızdan hiç bir vatandaşımızın şüphesi olmasın dedi. " 

TARIMSAL KALKINMANIN ÖNEMİ BÜYÜK 

Çavuşlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı İdris Kara’yı ziyaretleri esnasında da Türkiye'de tarımın ve çiftçinin önemini, mevcut durumda eksik veya yanlış yapılan politikaları ve Derince de Tarımsal Kalkınmanın önemi konuşuldu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.