BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Atakent Cihan Hastanesi’nde Atatürk saygıyla anıldı

Atakent Cihan Hastanesi, Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 84. yılında gerçekleştirdiği tören ile andı. 

10 Kasım 2022 18:09
Atakent Cihan Hastanesi’nde Atatürk saygıyla anıldı

Atakent Cihan Hastanesi’nde gerçekleştirilen anma törenine hastane çalışanları, hekimleri ve yöneticileri ile birlikte hastalar ve hasta yakınları da katıldı. Tören öncesinde Ata’ya saygı konuşması yapan Genel Müdür Latif Sezgin:

“O’nun idealleri hedefimizdir.Bağımsızlığımızın sembolü ve cumhuriyetimizin kurucusu, ilkeleri ve ışığı ile her zaman yolumuzu aydınlatan Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 84. yıldönümünde bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” diye belirtti. 

Konuşmanın ardından sirenlerin çalmasıyla birlikte iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.  Saygı duruşunun ardından hep İstiklal Marşı okunarak Türk Bayrağı yarıya indirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.