BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Saadetliler Karamürsel'de Ereğlililerle buluştu

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mustafa Sağlam ve yönetimi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

08 Kasım 2022 11:40
Saadetliler Karamürsel'de Ereğlililerle buluştu

Başkan ve Yönetimi geçtiğimiz haftalarda Kızderbent ve Dereköy Mahallelerini ziyaret edip mahallelinin sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerilerini aktarmıştı. Bu hafta ise Ereğli mahallesinde halka buluştu ve kahvehaneleri ziyaret etti.

AMACIMIZ KARAMÜRSEL’İMİZİN EREĞLİ’MİZİN SORUNLARINI ÇÖZMEK

Başkan Sağlam şöyle konuştu: Karamürsel’imizde her mahalleye ulaşmaya çalışıyoruz ve dertlerini dinliyoruz bu hafta ise siz kıymetli hemşehrilerimizle Ereğli’de bir araya geldik. Ereğli balıkçılığın yoğunlukta yapıldığı bir mahallemiz, ancak gerekli değeri görüyor mu? Mahallemizin gelişimde yerel yönetim aktif rol oynuyor mu? Mahalle halkıyla koordineli çalışılıyor mu? Bizler bu konuda Ereğli hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz. Tabii bu konuda yetersizlik söz konusu olduğu ortadadır.  Lakin Milli Görüş kadroları iş başına geldiğinde bu soruları sormaya dahi gerek kalmadan Ereğli’nin hızla değişip dönüştüğüne şahitlik edeceksiniz’

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.