BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP’li gençlerden, CHP’li gençlere ziyaret    

BTP Kocaeli gençlik kolları başkanı Abdülkadir Üstüner ve heyeti, CHP Kocaeli gençlik kolları başkanı Zeki Karakadılar ve heyetini ziyaret etti . 

08 Kasım 2022 17:22
BTP’li gençlerden, CHP’li gençlere ziyaret    

BTP Kocaeli gençlik kolları başkanı Abdülkadir Üstüner bu ziyarette ‘6'lı Masa'nın BTP'nin katılımıyla 7'li Masa olması siyasetimizde çok büyük bir sinerji oluşturacaktır.

Açlıktan, yoksulluktan, borçlardan, pahalılıktan, işsizlikten bunalmış, kara kara düşünen, geleceğe dair tüm umutlarını yitiren milletimiz özellikle de gençlerimiz için büyük bir umut olacaktır.

BTP'nin öngörü sahibi, elinde ekonomik çözümü olan, dinamik, genç lideri Hüseyin Baş, 6'lı Masa'ya büyük bir pozitif enerji katacaktır. Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz.BTP liderinin dahil olduğu 7'li Masa olarak görmek umuduyla şeklinde konuştu.

CHP Kocaeli gençlik kolları başkanı Zeki Karakadılar  ziyaretleri için teşekkür etti bizde çok arzu ederiz Hüseyin Baş’ın ittifaka katılmasını ve gelişmeleri takip ediyoruz’dedi. Üstüner, Karakadılar’a Prof. Dr. Haydar Baş'ın Hoşgeldin Atatürk eserini takdim etti, başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.