BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Kocagöz ve ekibinden KOTO’ya tebrik ziyareti 

Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve yönetimi güven tazeleyerek yeniden Kocaeli Ticaret Odası başkanlığına seçilen Necmi Bulut’a tebrik ziyaretinde bulundu.  

26 Ekim 2022 17:02
Başkan Kocagöz ve ekibinden KOTO’ya tebrik ziyareti 

Kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam eden KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve yöneticileri son olarak Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’u makamına konuk oldu. Güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Necmi Bulut ve ekibini tebrik eden başkan Kocagöz, yeni dönem için başarılar diledi. Başkan Kocagöz aynı zamanda komitelerde yer alan dernek yöneticilerimiz,  18. Meslek Komitesi Meclis Üyesi Fatih Özcan, 9.Meslek Komitesi Meclis Üyesi Fatih Günen, 12. Meslek Komitesi Meclis Üyesi Muhammet Ertürk,  6. Meslek Komitesi Meclis Üyesi Mehmet Baştürk, 13. Meslek Komitesi Başkanı Baturhan Üretürk, 5. Meslek Komitesi Üyesi ve TOBB Genel Kurul Delegesi Metin Sözer'i tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. 

“BÖLGEMİZ ADINA KUCAKLAYICI BİR ANLAYIŞ İLE HİZMET EDİYORUZ”

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Kocagöz ;”Kocaeli’nde faaliyet gösteren vizyonlu iş insanları ile hep birlikte bölgemiz adına kucaklayıcı bir anlayış ile hizmet ediyoruz. Ekonomik anlamda iş birliklerimiz olduğu kadar, sosyal anlamda da beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Kocaeli Ticaret Odası biz iş insanları için önem arz eden bir kurum. Birçoğumuz ticaret odamıza kayıtlıyız. Bu anlamda böylesine köklü ve güçlü bir yapının başında olan isim, bizler için önem arz etmektedir. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimler ile yeniden güven tazelediniz. Ekibiniz ve komitelerde derneğimiz çatısı altında bulunan çok değerli arkadaşlarımız var. Yeni dönemin kentimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ederek görevinizde başarılar diliyorum ”dedi

“HER GÖRÜŞTEN HER FİKRE AÇIĞIZ”

Kocagöz’ün ardından konuşan Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Nazik ziyaretleriniz için KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz’e ve nezdinde siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kent adına yapılacak çalışmalarda iş insanlarımızın görüşleri, fikirleri bizler için çok değerli. Faydalı istişarelerin sonucunda daha da başarılı işlere imza atmak mümkün. Bizler her görüşten her fikre açığız. Odamızda bu duruşu koruduğumuza inanıyorum. Komitelerin güvenini kazanarak görevimize devam etmemizin altında yatan sırda budur. Ortak iş birliği ve istişareye önem veriyoruz. Ben tekrardan ziyaretleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.