BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet’ten KOTO Başkanı Bulut’a hayırlı olsun ziyareti 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Ticaret Odası seçimlerinde başkan seçilerek güven tazeleyen Necmi Bulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu 

26 Ekim 2022 13:47
Başkan Hürriyet’ten KOTO Başkanı Bulut’a hayırlı olsun ziyareti 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, KOTO Başkanı Necmi Bulut’u ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dedi. İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç, Nurullah Özer ve Eray Bodur ile birlikte KOTO Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Hürriyet, “Başarılarınız devamını diliyorum. Yeni dönemde de Kocaeli’ye her anlamda değer katan projeleri hayata geçirirsiniz inşallah. İşbirliği ve destek konusunda dayanışma ruhu içerisinde her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.