BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Genç Parti Kocaeli’de Cem Uzan’ın adaylığı konuşuldu

Yüksek Seçim Kurulunca genel seçimlere girmeye yetkili partiler arasında gösterilen Genç Partide, seçim hazırlıkları sürüyor. Kurucu Genel Başkanları Cem Uzan seçimlere Genç Partinin tek başına gireceğini açıkladıktan sonra, tüm teşkilatlarda artık seçim stratejileri konuşulmaya başlandı.  

24 Ekim 2022 12:41
Genç Parti Kocaeli’de Cem Uzan’ın adaylığı konuşuldu

Genç Parti Kocaeli İl Başkanlığı da bir araya gelerek yaptıkları haftalık yönetim kurulu toplantısında seçim politikaları ve seçim güvenliğini gündemlerine aldı. Kocaeli İl Başkanı İbrahim Altınoğlu, toplantıda yaptığı açıklamada, liderleri Cem Uzan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını gerçekleştirebilmek için ülke çapında 100 bin imzaya ihtiyaçları olduğunu, bunun da toplanabilmesi için Kocaeli'ye düşen sayıyı, seçim kurulunda gerekli imzaları toplamak için çalışmalar yaptıklarının altını çizdi. 

Her koşulda da Genç Partinin Cumhurbaşkanı adayını çıkartacaklarını söyledi. Toplantıda konuşan İl Teşkilat Başkanı Ahmet Yücebalkan da kendilerinin 22 yıldır Cem Uzan ve Genç Parti aşığı olduklarını, bu süreçte asla vazgeçmediklerini, bunun sonucunda girecekleri seçimde  ilk turda herkesin istediği adaya oy verebileceğini, ikinci turda ise Cem Uzan'ı Cumhurbaşkanı yapacaklarına inandıklarını belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.