BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Zafer Partisi’nde iki ilçeye daha başkan atandı

Kocaeli Zafer Partisi’nde iki ilçeye daha başkan atandı. 

23 Ekim 2022 18:08
Zafer Partisi’nde iki ilçeye daha başkan atandı

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Mümin Kozan’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: 

Kuvayi Milliye ruhuyla çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda her geçen gün daha da büyüyoruz. İki aydır üstlenmiş olduğum il başkanlığı görevimde, değerli dava ve yol arkadaşlarım ile birlikte tüm imkansızlıklara rağmen ciddi yol kat ettik. 

Parti içi yeni katılımlar ile il ve ilçe teşkilatlarımızı büyüttük. Güçlü bir il yönetimi oluşturduğumuz gibi, ilçe teşkilatlarımızı da idari ve icra açısından aktif hale getirdik. Şuan, ilçe teşkilatımız olmayan ilçelerde parti gönüllülerimiz ile birlikte hızlıca ilçe başkanlıklarımızı kuruyoruz. 

Dün akşam parti binamızda yaptığımız bir program ile Gebze Kurucu İlçe Başkanlığına Sayın Onur Korkmaz ile Başiskele Kurucu İlçe Başkanlığına Sayın Yasin Bayraktar a atanmıştır. İlçelerinde başarılı işler yapacaklarına kanaatim tamdır. Bilge adama Mücadelede başarının sırrını sormuşlar, üç inanmış yürek yeter demiş. 

Rabbime şükürler olsun ki böyle kutlu bir dava da böyle koca yürekli binlerce dava arkadaşım ile siyaset yapmak nasip oldu. Kimilerinin milyon dolarları olabilir, kimilerinin pervasızca kullandığı kamu imkanları olabilir, kimilerinin nerdeyse kök salmış teşkilatları, yarım asrı geçen parti yapıları olabilir. 

Ama onlarda olmayıp, bizim ise her zerremizde hissettiğimiz Kuvayi Milliye ruhu hepsine üstün gelecektir. Bu tarih defalarca yazmıştır ki, Nice az görünenler, Nice çok görünenlere karşı üstün gelmiştir. 2023 yılı genel seçimleri ile birlikte Zafer Partisi de tarihe unutulmayacak bir not yazdıracaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.