BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Türk Tabipler Birliği Başkanı derhal istifa etmeli

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz, Türk Tabipler Birliği Başkanı Dr. Şebnem Korur’u hedef aldı derhal istifa etmeli dedi. 

21 Ekim 2022 12:40
Türk Tabipler Birliği Başkanı derhal istifa etmeli

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz’in yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Türk Tabipler Birliği Başkanı Dr. Şebnem Korur Fincancı'nın dün bir terör örgütünün yayın organında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığına dair kanaat bildiren konuşmasını son derece gereksiz ve sorumsuz bir açıklama kabul edip görüşlerine asla katılmıyorum.

Başta hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın pek çok sorunu varken, neredeyse her gün sağlık çalışanlarımıza yönelik saldırılar olurken, hekimlerimiz yurt dışına gitmenin yollarını ararken onların sorunlarıyla uğraşmak yerine Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin kimyasal silah kullandığını söyleyebilmek ve bunu terör örgütünün yayın organında yapmak birlik olması gereken bir kuruma leke sürmüştür. Türk Tabipler Birliği Başkanının derhal görevinden istifa etmesini talep ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
izmitli, 2022-10-21 15:01:42

istifa onurlu insanların işi bu lafları eden kim olsa istifa etmeli özellikle o hainlerin kanalında, sn Pelin hanım sizin içinde çok istifa istendi sizde istifa etmeliydiniz ama etmediniz