BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün istişarelerini sürdürüyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek istişarelerine devam ediyor 

21 Ekim 2022 12:03
Başkan Aygün istişarelerini sürdürüyor

PROJELERLE İLGİLİ İSTİŞARELER

İlçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bir yandan da istişarelerine devam ediyor. Sık sık ilçe genelinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Aygün, toplumun tüm dinamikleri ile bir araya geliyor. Kendisini ziyaret eden konuklarını belediyede ağırlayarak, istişarelerini sürdüren Başkan Aygün bu kapsamda önceki dönem Kocaeli İl Genel Meclisi Başkanı olarak kente önemli hizmetlerde bulunan Ali Ayaz'ı konuk etti. Karşılıklı nezaket görüşmesi şeklinde geçen buluşmada Başkan Aygün ve Ayaz arasında yapımı devam eden projeler üzerine görüş alışverişi gerçekleşti. Sportif faaliyetleri her zaman destekleyen Başkan Aygün, bu kapsamda Kocaeli Sapanca Su Kayağı Spor Kulübü Başkanı Sait Yavuz ve Su Kayağı Slalom Türkiye Şampiyonu Barış Fırıncı'yı da konuk etti. 

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN KONUKLAR

İstişareler kapsamında Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Ülkü Ocakları Derince İlçe Başkanı Ömer Faruk Kaliçcı ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya gelen Başkan Aygün, bu görüşmede konuklarıyla projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu. Başkan Aygün’ün bir diğer ziyaretçileri ise Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan ve Belediye Meclis Üyesi Ayşe Şiranün oldu. 30 Ekim tarihinde düzenlenecek Kars'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yılı Kutlama Programı’na yönelik davetten dolayı teşekkür eden Başkan Aygün, STK’ların çalışmalarını her zaman desteklediklerini ifade etti. Başkan Aygün, son olarak ise Türkiye Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Demir ve Ortadoğulular Eğitim Kurumları Koordinatörü Ali Özturan’ı ağırladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.