BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Genç Parti’de Cem Uzan heyecanı!

Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan'ın Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayarak ülkesine geri dönebilmek için de, hukuki sorunlarını da yeniden yargılanma yoluyla aşacağını, sürekli katıldığı programlarda söylemesi, sevenleri ve destekleyenleri arasında heyecan yarattı. 

12 Ekim 2022 09:49
Genç Parti’de Cem Uzan heyecanı!

Bu söylemlere bağlı olarak  geçtiğimiz ay kurulan, Genç Parti Çayırova ilçe Başkanlığı, ilçe kongresini yoğun bir kalabalık ile yaptı. Kongre sonrası seçilen Abdullah Bozkurt, kongrede yaptığı konuşmada kendisinin uzun yıllar Cem Uzan ile çalıştığını, Star Medya Grubunda bulunduğu yıllarda Cem Uzan'ın çalıştığı personeline yaklaşımına bizzat şahit olduğunu ve bu nedenle de her koşulda onun yanında olduklarını söyledi.

Kongreye katılarak Divan Başkanlığını yapan Genç Parti Kocaeli İl Başkanı İbrahim Altınoğlu'da yaptığı konuşmada Çayırova ilçemizi  sağlam ve güvenilir kişilere emanet etmekten çok memnun olduklarını belirterek Seçilen Abdullah Bozkurt ve yönetimini kutladı. Kongrede ilçe asil yönetim Kurulu ve yedek yönetim kurulu ile il delegeleri seçildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.