BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Derdimiz şu an itibariyle Aralık ayında yapılacak yeni değerlendirmelerle asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak. Biz bunun için varız." dedi. 

09 Ekim 2022 16:37
Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu'nda konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

''Rusya-Ukrayna savaşında arabulucu rolünü oynayan ülke Türkiye. Türkiye bu olaylardan yıpranmadı, hayır. Avrupa'da herkes kilitlenmiş durumda, bu kış nasıl geçecek diye. Biz bütün hazırlıklarımızı yaptık. Milletimize doğalgazı da kömürü de hazırlamış vaziyetteyiz. Derdimiz şuanda vatandaşımıza doğalgazı nasıl uygun fiyatla ulaştıracağız, bunun peşindeyiz.

AKP iktidarı zulüm edilmesini asla istemez. Derdimiz şu an itibariyle Aralık ayında yapılacak yeni değerlendirmelerle asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak. Biz bunun için varız. Yolsuzlukların olmadığı, rüşvetin olmadığı, yoksulluğun olmayacağı bir ülkeyi biz hallederiz. Şu an itibariyle de bunun hazırlığı içerisindeyiz. 

Gençler, okullar açılırken sıralarınızda kitaplarınızı buldunuz mu? Bundan önce böyle bir şey var mıydı? Biz kırtasiyeci dükkanlarından kitap bulamazdık kitap. Biz bu derdi çektik, evlatlarımız çekmesin dedik.''

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.