BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Çakır’dan Mevlid Kandili tebriği

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  

07 Ekim 2022 09:50
Başkan Çakır’dan Mevlid Kandili tebriği

Başkan Çakır mesajında, “Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) kainata müjdelendiği bu mübarek gecenin başta İslam alemi ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyanın barışına, esenliğine ve refahına vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullanırken sözlerini şöyle sürdürdü:

“Alemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya geldiği gün olan ve biz müslümanların en müstesna günlerden biri olarak kabul ettiği Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum.
Şüphesiz ki onun hayatı hepimiz için gerek ibret gerek feyz alınacak muhteşem bir örnek. Efendimizin zorluklar karşısındaki dirayeti, davasına sahip çıkışı, tüm engelleri önce inancı sonra da zekasıyla aşması sadece biz müslümanlar için değil tüm insanlık için bir rehber niteliğinde. Her ne kadar onunla kıyas edilemeyecek aciz kullar olsak da; onun sünnetini tatbik etmek ve hayatından esinlenmek hem bireysel hem de toplumsal kurtuluşumuzun adeta anahtarı.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kocaelili hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, rabbim nicelerine ulaştırsın diyorum.” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.