Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Yeniyalı Mahallesi’nde çeşitli incelemelerde bulunan Başkan Söğüt, vatandaşların çay davetini geri çevirmeyerek, uzun uzun sohbet etti.
ÖNEMSİYORUZ
Yaptığı ziyaretlerle vatandaşları mutlu eden, kendisine iletilen talepleri ise tek tek dinleyerek not alan Başkan Söğüt, “Siz değerli Körfezlilerle bir araya gelmekten mutlu oluyorum. Çat kapı ziyaretlerimizden, sizlerinde memnun olması bizim için önemli. Sizler mahallenizde, sokağınızda bizim gözümüz kulağımızsınız. Eksik kaldığımız, yetişemediğimiz noktalar mutlaka vardır. Bunları da yerinde görerek, sizlerden dinleyerek yine birlikte tespit ediyoruz. Fikirleriniz bizim için önemli” dedi.
VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve ekibine teşekkür ettiler.
.gif)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı




