BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi çocuklara hayvan sevgisi aşılıyor 

İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Özel Bilgi Köprüsü Anaokulunda çocuklarla bir araya gelerek can dostlarımızla ilgili bilgi paylaşımında bulundular 

05 Ekim 2022 20:55
İzmit Belediyesi çocuklara hayvan sevgisi aşılıyor 

İzmit Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü ekipleri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Özel Bilgi Köprüsü Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Günün anlam ve önemine dair bilgilendirme yapan veteriner hekimler, bu dünyayı hayvanlarla paylaştığımızı ve onlara zarar vermememiz gerektiğini; hayvanlara karşı her zaman sevgi ve merhamet göstermemiz gerektiğini ifade ettiler. Ayrıca ekipler okula kedi ve köpek maması da teslim etti. Çocuklar ve öğretmenleri eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek İzmit Belediyesine teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.