BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP Gebze'de açılış coşkusu

Bağımsız Türkiye Partisi Gebze ilçe teşkilatı merkezdeki yeni ilçe binasına taşındı. Bundan sonra faaliyetlerini burada sürdürecek. 

12 Eylul 2022 20:47
BTP Gebze'de açılış coşkusu

Ev sahipliğini yapan BTP Gebze ilçe başkanı Fatih Öztürk Açılış konuşması yaptı. BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can, BTP il yönetiminden emekli vali yardımcısı Şükrü Çakır’da söz alarak hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.

Şahin şirketler gurubu sahibi Kaşif Şahinkesen Bağımsızlık bizim karakterimizdir diyerek başarılar diledi. BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can’da şöyle konuştu: Esip gürleme ile siyaset olmaz.

Sayın yerli ve milli hükümetimizin iktidara gelir gelmez yaptığı ilk işlerden biri, Türk bankasını Yunan milli bankasına satmak oldu! Yunanistan devleti, egemenliği Türkiye'ye ait olan, uluslararası haritalarda bile Türk toprağı kabul edilen, 19 adamızı resmen işgal etti, bayrak dikti, askeri birlik yerleştirdi, kilise dikti. 

Yunan Cumhurbaşkanı, Yunan genelkurmay başkanı bile bu adalara geldi, gövde gösterisi yaptılar, alay eder gibi mangal bile yaptılar, Şimdi  “eyyy Yunan” diye posta koyuyor, “İzmir'i unutma, adaları işgal etmeniz bizi bağlamaz, bir gece ansızın gelebiliriz” diye esip gürlüyor.
    
BTP UYARDI, HÜKÜMET KAVGAYA DEVAM ETTİ

"2011 yılından bu yana bir milyona yakın insan öldü, Türkiye ekonomisine verilen zarar ortada, milyonlarca sığınmacı ülkemizde. Bağımsız Türkiye Partisi olarak, 'Esad ile bu kavgaya girmeye gerek yok' diye haykırdık. 

Buna rağmen bu hükümet Esad ile kavgaya devam etti ve bu sonuçlar yaşandı." Muhalifler Türk bayrağı yaktı, Suriye yönetimi yakmadı diyen Can,

"Ellerinden gelse ülkenin tapusunu satacaklar."

"BTP hariç bütün partiler 'özelleştirme' der. SEKA satıldı, POAŞ satıldı, TÜPRAŞ satıldı, ETİ satıldı, Sümerbank satıldı kapatıldı.  Ellerinden gelse ülkenin tapusunu satacaklar, bugün zaten vatandaşlık satıyorlar.

Eskiden babalar evlatlarına miras bırakırdı şimdi borç bırakıyor. Evet, gerçekten de böyle… Vatandaşların bankalara olan bireysel borçları 1 trilyon 300 milyar liraya ulaşmış vaziyette…Dahası, UYAP'ın verilerine göre icra dosyası sayısı 24 milyona yaklaştı.



20 milyon hanelik ülkemizde 24 milyon icra dosyası! Oldukça dikkat çekici…Son zamanlarda Reddi Miras (mirasın reddi) olaylarında ciddi bir artış var. Nedir Reddi Miras? Miras bırakanın ölümü üzerine yasal veya atanmış mirasçıların ölenin her türlü borç ve alacaklarıyla birlikte oluşan mirasın hak ve yükümlülüklerini reddetmesi…Can ,her gün zamla uyanıyoruz diyerek

Doğalgaza da elektriğe de 1 Eylül itibarıyla zam yapıldı. BOTAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, doğalgaza konutlarda yüzde 20.4, KOBİ'lerde yüzde 47.6, sanayide yüzde 50.8 ve elektrik üretim santrallerinde yüzde 49.5 zam yapıldı. Elektriğe ise konutlarda yüzde 20, sanayide yüzde 50 zam yapıldı.
 
"Yerli ve milli" ifadesini sık sık iç politikaya dönük olarak kullanan hükümet, "yerli ve milli"nin zıddı ne varsa hepsini ortaya koyuyor. Hükümet uyguladığı politikalarla tarımı öyle bir batağın içine soktu ki, Venezuela'da üretip binlerce kilometreden buğday getirmek, ülkemizde üretmekten daha cazip hale geldi!BTP Genel Başkanımız Hüseyin Baş'ın dediği gibi,

Müslümanın güçlü olması lazım diyerek her türlü hırsızlığı kendilerine mübah gördüler. Madden güçlü oldular ama ne Müslümanlıkları kaldı ne insanlıkları dedi. Can şöyle devam etti,  "BTP'nin arkasında Haydar Hoca'nın fikri var"Can, Bugün ibadetlerimizi yapabiliyorsak, ezanlar okunuyorsa, namusumuzu koruyabiliyorsak bu vatanımız ve bu vatanı bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesindedir. Onları rahmetle, saygıyla anıyoruz.

* "Bize düşen bu ülkeyi korumaktır, yaşatmaktır. Bize düşen bize bırakılan bu ülkeyi bizden sonraki nesillere bırakabilmektir. İman da budur." Prof. Dr. Haydar Baş gibi, "Ne AB, ne ABD tek çözüm tam bağımsız Türkiye" .
Elindeki, Prof. Dr. Baş'ın o muhteşem emaneti, bağımsızlığın tek formülü Milli Ekonomi Modeli ile…başaracağız diyen Can,

Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk milletini esaretten bağımsızlığa taşıyan büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gençlere çok önem verirdi Onun veciz sözlerinde, gençliğin ülkemiz ve milletimiz için ne kadar değerli olduğu gerçeği net bir şekilde görülmektedir. Bazılarını aktaralım:

* "Milletin bağrından temiz bir kuşak yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak!"Can,
Ne mutlu bizlere ki, bu ülkenin, bu devletin, bu milletin bugününü ve yarınını, dününden ders çıkartarak dert edinen bir gençliğimiz, bir genç liderimiz Hüseyin Baş var. Can, açılıştan sonra da Radyo Mavi'ye konuk oldu güncel ve siyasi konularla ilgili canlı yayına katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.