BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kozan: Kocaeli’de Zafer Partisi’nin farkını hissettireceğiz!

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Mümin Kozan, Kocaeli’de farkımızı hissettireceğiz şeklinde iddialı açıklamalar yaptı. 

01 Eylul 2022 07:51
Kozan: Kocaeli’de Zafer Partisi’nin farkını hissettireceğiz!

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Mümin Kozan’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: 

Kuva-yı Milliye ruhuyla Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ önderliğinde kurulan Zafer Partimizin geçtiğimiz günlerde 1. yaşını kutladık. Bu bir yıllık süreçte hem muhalefete hem de iktidara gerekli siyasi eğitimi verdik ve vermeye devam edeceğiz. 

Bugün bize ırkçı diyenler keşke İsrail devletinin nasıl kurulduğunu azıcık araştırsaydı. Bugün bize faşist diyenler şu an Lübnan’ın tarikatlar ve mezhepler tarafından nasıl yönetildiğini bir inceleseydi. 

Bir milletin duyarsızlığı ve hataları bir İsrail devletini var etti. Bir milletin etnik ve mezhepsel yaklaşımı şu an Lübnan devletini mahvetmekte. Kurtuluş savaşını bilmeyenler FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminden ders almayanlar sığınmacı ve kaçakların burada olmasından şahsi menfaat elde edenlerin bize faşist demesini kabul etmediğimiz gibi tez zamanda konuyu idrak edebilmelerini ümit ediyoruz

Kuvâ-yı Millîye ruhuyla kurmuş olduğumuz Kocaeli İl Teşkilatımızın bugün il yönetimi ve ilçe başkanları toplantımızı yaptık. İlçe başkanlarımızla bölgeler ile ilgili sorunlar hakkında istişarelerde bulunduk yakın zamanda bölgenin gerçek sorunları ile ilgili kamuoyuna gerçek çözümleri sunacağız ve bunu Kocaeli’nin sesi olarak siyasetteki farkımızı tüm kamuoyuna hissettireceğiz. 

Kocaeli’nin sesi Kuvâ-yı Millîye ruhuyla gerçek gündemler ile halkın sorunlarına gerçek çözümler üreteceğimiz gibi il ve ilçe yerel yönetiminde yapılan Hacivat karagöz perdelerinide yıkacağız. Bu çalışmamızda tam kadro olarak genel seçim tamamlanana kadar teşkilatımızın başında yer alacağız. Amacı sadece vatan olan Kuvâ-yı Millîye ruhuna sahip ülkenin kurucu değerleri ile problemi olmayan herkes partimizde siyaset yapabilir. Birilerinin masa altı ayak vurmasından sıkılmış mevki için birbirlerine omuz atmalarından da bunalmış kendi gündemini halkın gündeminden önce tutan siyaset artıkların tiksinmiş samimiyet ruhlu vatanperverlerin yeri de Zafer Partimizdir. Türk milleti adına siyaset yapmak isteyen herkesi zafer partimize bekliyoruz. Türk milletinin zaferi Zafer Partisidir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.