BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’in ilk SüperEnduro yarış parkuru açılıyor

İzmit Belediyesi kente ilk SüperEnduro Yarış Parkurunu Akmeşe’de kazandırıyor. Açılış programı dolu dolu ve motor sporları tutkunlarının yoğun katılımıyla gerçekleşecek 

27 Ağustos 2022 09:40
İzmit’in ilk SüperEnduro yarış parkuru açılıyor

Sporun her alanına destek veren projelere imza atan İzmit Belediyesi İzmit’e ilk SüperEnduro Yarış Parkurunu kazandırıyor. Akmeşe Atatürk Mahallesi'nde bulunan ve yarış adrenalin meraklılarının heyecanla beklediği parkur 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında yarın saat 15.00’da açılacak. Etkinlikler ise Akmeşe’de saat 14.00’da İzmit Belediye Bandosu ve motosikletçilerin gösterileriyle başlayacak. 

PARKURUN ÖZELLİKLERİ

Yaklaşık 8 dönüm arazi üzerine 4 metre genişliğinde 800 m uzunluğunda, toplamda 17 engelden oluşan uluslararası standartlarda yapılan yarış parkurunda ulusal ve uluslararası yarışmalar yapılabilecek. İzmit’in ilk ve tek SüperEnduro yarış parkuru olma özelliğini taşıyan tesisi sporcular ücretsiz olarak antrenmanlar için kullanılabilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.