BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ulupınar Köyü Derneği’nden Çanakkale Şehitliğine ziyaret

Salih Akmeşe Başkanlığı’ndaki İzmit Ulupınar Köyü Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği yöneticileri ve üyeleri Çanakkale şehitlerini ziyaret ettiler. 

27 Ağustos 2022 16:00
Ulupınar Köyü Derneği’nden Çanakkale Şehitliğine ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım desteği ile gerçekleştirilen bu ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde yer alan Şehitler Abidesi'ne giden yaklaşık 45 kişiden oluşan Ulupınar Köyü sakinlerine rehberler tarafından Çanakkale muharebelerinin tarihi anlatıldı. 

Buradaki tüm şehit mezarlıkları ziyaret edildi ve bol bol hatıra fotoğrafları da çektirildi. Dernek Başkanı Salih Akmeşe’de Çanakkale kültür gezisi için üyelerimize araç tahsis eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a köylülerimiz adına teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.