BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Servet Günay’dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı. 

14 Temmuz 2022 20:26
Başkan Servet Günay’dan 15 Temmuz mesajı

İşte o açıklamanın içeriği: 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birliğini ve bütünlüğünü hedef alan, 15 Temmuz 2016 yılında yapılan kalkışma girişiminde şehit olan tüm vatandaşlarımızı rahmet ve saygı ile anıyorum. Milletimizin diriliş destanı 15 Temmuz, bizlere yaşattığı acıların yanında kahramanlık hikâyeleriyle dolup taşan ecdadın izinde Türk Milletinin zaferidir. 

Aziz milletimizin gerektiğinde, milli mücadele ruhu ile vatanına kast edenlere karşı dik duruşunun sembolü haline gelmiştir. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın milleti adına verdiği mücadelede, ona destek olmak için meydanları dolduran ve tanklara göğüs geren aziz milletimiz gerçek demokrasinin ne olduğunu dünyaya göstermiştir. O gece Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve seçilmiş Cumhurbaşkanı’na karşı gelen kalkışma girişimi; yıllarca demokrasi adı altında, mazlumları sömüren fetö örgütüne karşın dik duruşun kahramanı 

Aziz milletimiz olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her alanda büyüyen ve emperyalist güçleri ziyadesi ile rahatsız eden yeni Türkiye’yi geçmişte olduğu gibi yeniden sekteye uğratmak isteyenlerin, hain kalkışmanın baş aktörlerinden olduğunu gayet iyi biliyoruz. Şunu da iyi biliyoruz ki; aziz milletimiz hain oyunlara kanmayacak kadar feraset ve cesaret sahibidir. 15 Temmuz vesilesi ile bu vatan için can veren aziz şehitlerimizi rahmetle ve kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.