BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İyi Parti’den istifa eden Mümin Kozan, Zafer Partisi’nde

Özellikle İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan iş insanı Mümin Kozan, İYİ Parti’den istifa etmişti. Kozan Ümit Özdağ liderliğinde kurulan Zafer Partisi’nda siyaset yapma kararı aldı. 

09 Haziran 2022 14:41
İyi Parti’den istifa eden Mümin Kozan, Zafer Partisi’nde

Önümüzdeki süreçte Zafer Partisi’nde aktif olarak görev alması beklenen Mümin Kozan’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

YOK BİRBİNİZDEN FARKINIZ 

Ülkemizi yönetmeye aday olan ittifaklar, Seçmen sayısı olarak elbette ciddi bir kesime hitap etmektedirler. Peki bu ittifakların parti politikaları da seçmenlerine hitap edebilmekte midir? Örneğin 2013 yılı çözüm süreci saçmalığı ile malum kesimlerin isteği sebebiyle ANDIMIZ ı kaldırdınız. 

Bundan tüm üyeleri olarak sadece HDP memnun oldu. Hani sizler HDP li diye sürekli birbirinizi suçluyorsunuz ya, Sormak isterim size, Cumhur ittifakının bel kemiği Sayın Devlet Bahçeli Andımız geri gelecek diye yeminler etmiştiniz. Ne oldu vaz mı geçtiniz? Yıllardır hükumetin ittifak ortağısınız. Hiç gündeme getirdiniz mi? Sayın Meral Akşener Daha geçen yıl yeminler etmiştiniz meclis grup toplantınızda, andımız geri gelecek diye. Sormak isterim. 

Andımızın yasaklanmasına el kaldıranlar şuan sizin ittifak masanızda ve bu işin mimarlarıdır. Tanıştırayım, bunlar Sayın Babacan ve Davutoğlu'dur. Bu duruma mutlu olan Sayın Temel Karamollaoğlu ve birçok CHP yöneticisidir. Hani yönetim makamlarını aranızda paylaşırken, protokoller imzalanırken, bu tür milli konularda nasıl bir anlaşmaya vardığınızı da açıklar mısınız? 

T. C. ibaresini en son camiler ve kuran kursu tabelalarından da sildiren Sayın Cumhur ittifakı üyeleri Bilmez misiniz ki özgür olunmayan devlette cuma namazı dahi kılınmaz? O ibare bizim özgürlük nişanımızdır. Özgürce camilerde kıldığımız namazlar, çocuklarımıza aldırdığımız dini eğitimler hepsi bu sizin tahammül edemediğiniz T. C. İbaresinin vücut bulup devlet olması ile mümkün olmuştur. 

Sormak isterim, Sayın Bahçeli bu konuyu hangi beka meselesine bağlamaktasınız? Sormak isterim Sayın Akşener, bu rezilliğin mimarları ve suskunları ile nasıl aynı masada oturabilmektesiniz? Sayın cumhur ve millet ittifakı üyeleri Lütfen seçmeninize bu konuları anlatın. Zira İl başkanlarınız vekillik sırası kapmakla veya adamını bir siyasi makama yerleştirmekle ilgili oldukça meşguller. Bu sebeple lütfen siz anlatın. 

Sizlerde protokoller ile çok meşgul olduğunuz için isterseniz ben anlatayım. Hepiniz partilerinizin siyasetinden uzaklaştınız. Milli üretim, milli teknoloji, milli devlet, milli... diye yola çıktınız, satmadık, yıpratmadık milli bırakmadınız. El birliği ile maşallah, istismar edilmedik konu da bırakmadınız. Velhasıl, Cumhur ve Millet ittifakı aynı madalyonun iki farklı yüzü gibidir. 

İkisi de siyasi değerlerini ülkenin milli değerlerinden daha öncelikli tutmakta, Üreten değil, satın alan, sıcak parayı seven liberal politikayı tercih etmektedirler. Hepsi sığınmacı ve kaçaklar ile ilgili sözde hümanist gibi davranır, hicretten demem vurur, ama Hdp nin Suriye politikasına hizmet eder. Hepsi insanlık der, ensar - muhacir der. 

Ama kimse güneyimizde kurulan Suriye Kürt devletini nasıl engelleyeceğinden bahsetmez. Netice itibariyle Artık Türk milleti sizin karagöz hacivat oyunlarınızı görmüş kendi partisini kurmuştur. Artık şikeli seçimler bitmiş, ya o ya ben dayatması son bulmuştur. Artık milletin siyasi başarısı Zafer Partisi vardır. Artık Her gün, her fırsatta aranızdaki benzerlikleri, aynılıkları anlatmaya devam edecek yüzbinlerce araştıran yiğit Türk Gençliği vardır. Zafer ancak Türk Milletinin olacaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.