BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Akmeşe, İYİ Parti diyor

İYİ Parti G.İ.K üyesi Cumali Durmuş, İlçe Başkanı  Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcısı Bahadır Yaşar, İl Yöneticileri Banu Aykan, Salih Işık, Ercan Sarıkaya, İlçe Muhasibi Salim Yaşar, İlçe Başkan Yardımcıları Erol Derin, Abdurrahman Akgül, Ali Osman Aydın, Umutcan Turgun, Gençlik Kollarından Büşranur Vural, İsa Kulaç,  Akmeşe Mahalle Başkanları Samet Bozkurt, Rahmi Akdemir ve Teşkilat üyeleri ile birlikte Akmeşe Mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular. 

06 Haziran 2022 20:08
Akmeşe, İYİ Parti diyor

İYİ Parti ekibi gerçekleştirilen programa Akmeşe Mahalle Muhtarları Rahim Varol ve Saadetin Açıkgöz'ü ziyaret ederek başladılar. Programın sırasında Akmeşenin gençleri İYİ Parti Teşkilatına meşalelerle eşlik ettiler. Esnaf ziyareti ile devam eden programda, gelen zamlardan, zorlaşan hayat şartlarından vatandaşın serzenişleri ile karşılaşırlarken "Zamlarla boğuşuyoruz, siftah yapmadan dükkan kapatıyoruz" sesleri yükseldi. Ziyaretin sonunda Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Fatih Aktürk ve yönetimini ziyaret ederek programı tamamladılar.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "GİK üyemiz Sn. Cumali Durmuş ile birlikte Akmeşe mahallemizde ziyaretlerde bulunduk. Milletimizin halini iktidar görmek istemesede  bizler seslerini duyurmaya devam edeceğiz. Gün geçtikçe hükümetin beceriksiz politikaları milletimizi sefalete sürüklüyor. Heryerde olduğu gibi Akmeşeli vatandaşlarımız da çok dertli. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza İYİ Parti iktidarında yapacaklarımızı aktardık. İYİ Parti iktidarına ve herşeyin çok daha iyi olmasına  az kaldı. Akmeşelilerimiz ile bir araya gelen GİK üyemiz Sn. Cumali Durmuş’a da teşekkürlerimi iletiyorum. İYİ Parti olarak her zaman sahada vatandaşımızın yanında olacağız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.