banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP Yürüyüş Yolu’nda stant açtı

BTP Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli İl Teşkilatı yürüyüş yolunda Milli Ekonomi Modeli satandı açtı. İkramların yapıldığı sinevizyon gösterinin yapıldığı MEM standına İzmitliler yoğun ilgi gösterdi. 

29 Mayıs 2022 01:50
BTP Yürüyüş Yolu’nda stant açtı

BTP Kocaeli İl Başkanı Muharrem Can şöyle konuştu: Milli Ekonomi Modeli'nin sahibi Prof. Dr. Haydar Baş, "Ekonominin hedefi vatandaşların karnını doyurmak, sırtını giydirmek" derdi. AKP hükümetinin ekonomi politikaları gelinen noktada vatandaşların karnını bile doyuramıyor. Yüksek enflasyona maruz kalan ülkemizde, en önemli maliyet unsurlarından olan akaryakıt fiyatları uçmaya devam ediyor. Akaryakıta zam; çiftçi için daha fazla maliyet, nakliye ve ulaşım ücretlerine zam, vatandaşlara da pahalılık anlamına gelmektedir. 

Dün benzine 1 lira 43 kuruş, mazota da 1 lira 38 kuruş zam yapılmıştı, daha bu zamlar vatandaşlar tarafından hazmedilememişken bugün de benzine 70 kuruş, mazota da 97 kuruş zam geldi. Prof. Dr. Baş, "zam üstüne zam yağacak" dediğinde birileri alaycı bakışlarla bakıyordu, şimdi zamların altında ezilip duruyorlar. Bu karanlıktan kurtulmak için Prof. Dr. Baş'ın ifade ettiği gibi, "Çok güçlü bir ışığa ihtiyaç var." Dünyayı aydınlatan Milli Ekonomi Modeli güneşine ihtiyacımız var, bu modeli ülkemizde uygulayacak Bağımsız Türkiye Partisi iktidarına ve BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın liderliğine ihtiyacımız var.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.