BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezim, Atma Dönüştür ile farkındalık oluşturdu

Körfezim Eğitim Kurumları, çevre ve geri dönüşüm konularında bilinç oluşturmak amacı ile hazırladıkları Körfez Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “Atma Dönüştür” adlı projenin açılışını Tütünçiftlik Sahili’nde geniş bir protokolün katılımlarıyla gerçekleştirdi. 

28 Mayıs 2022 23:49
Körfezim, Atma Dönüştür ile farkındalık oluşturdu

Körfezim Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu yaptığı açılış konuşmasında, programa katılan Körfez Kaymakamı Sayın Gürsoy Osman Bilgin, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ali Mesut Kavak, Sayın Garnizon Komutanı Vekili, Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Sayın Hüseyin Erarslan, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Zihni Manap, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sergülen Kurt, İlçe Tarım Müdürü Sayın Semra Koşumcu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sayın Recep Öztürk, okul müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, Körfezim Okul Kurucuları, İdarecileri ve okul velilerine teşekkür etti.

Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin hazırladığı geri dönüşüm projeleri, “Atma Dönüştür” teması kapsamında yapılan resim, karikatür ve slogan yarışmalarının kazananlarının sergilendiği panolar ve sahile asılan bilinçlendirme tabelalarının sunumlarının ve ödül töreninin yapıldığı etkinlikte yer alan okulun halk oyunları ekibinin gösterisi de beğeni topladı. Körfezim öğrencileri projelerini, sergiyi gezen protokole de anlatarak bilinçlendirmeyi arttırdı.  Yapılan program, öğrencilerin hazırlamış oldukları çevreci pankartlarla yapılan farkındalık yürüyüşü ile sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.