BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Meral Akşener Kocaeli’de esnafları dinledi

İYİ Parti’nin İzmitli Genel Başkanı Meral Akşener ilimize geldi. Partililer tarafından Çayırova gişelerinde karşılandı. Akşener’in esnaf ziyareti ve üye katılım törenleri gerçekleşeceği programın ilk durağı Çayırova oldu. Parti otobüsüyle Çayırova’ya gelen Akşener'e vatandaşların yoğun ilgisi olduğu gözlendi. Akşener daha sonra Fatih Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek sorunları dinleri ve bir süre sohbet etti. 

26 Mayıs 2022 07:49
Meral Akşener Kocaeli’de esnafları dinledi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Çayırova’da karşılayanlar arasında İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Sanbaz Yıldız, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti il yöneticileri, İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, ilçe yöneticileri ve partililerden oluşan kalabalık grup karşıladı. Akşener Çayırova’dan sonra Darıca’ya geçti, son olarak izmit'e gelerek yine esnaf turu yaptı. Akşener’e sıkıntılarını anlatan esnaf ekonominin durumundan şikayet etti. Bazı esnaflar ise henüz siftah bile yapmadıklarını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.