BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bayram bittikten sonra LPG'ye indirim geliyor

Vatandaş bayrama gitti dönmeye bugünden itibaren başladı. LPG'ye indirim karara ise bayramdan sonra geldi. O da bu gece 12'den sonra 1 lira olarak kayda geçecek. 

04 Mayıs 2022 21:47
Bayram bittikten sonra LPG'ye indirim geliyor

LPG'de manidar indirim. Vatandaş bayrama gitti dönüyor. İşte dönüş yolunda LPG'ye indirim haberi geldi ama o indirim vatandaş evine girdikten sonra geçerli olacak.Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre LPG'ye bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira indirim geliyor.

Brent petroldeki anlık değişim akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Dünya piyasasına yön veren petrol olarak tanımlanan brent petrolün piyasadaki durumu sonrası motorin, LPG ve benzin fiyatları son durum merak ediliyor.Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu geceden itibaren LPG'nin litre fiyatından 1 lira indirim gerçekleşecek. Güncel fiyatlara göre LPG 11 lira 75 kuruştan satılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.