banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

MARİMDER İftarına Gana İstanbul Başkonsolosu Yakubu’da katıldı 

MARİMDER-Uluslararası Marmara İş İnsanları ve Müteahhitler Derneği Genel Başkanı Ramazan Öztürk öncülüğünde düzenlenen Kartepe Antik Köftedeki iftar yemeğine Gana İstanbul Konsolosu Salamatu Yakubu ve Iraklı İş kadını Ghadeh Kamal Al Mugdah geçmiş dönem başkan Zeki Gedikoğlu çok sayıda iş insanı ve müteahhit katıldı.  

24 Nisan 2022 05:55
MARİMDER İftarına Gana İstanbul Başkonsolosu Yakubu’da katıldı 

MARİMDER Genel Başkanı Ramazan Öztürk yaptığı konuşmada iftara katılan bütün konuklara teşekkür ederek,’ MARİMDER çatısı altındaki İş İnsanı ve Müteahitlerimize uluslar arası alanda iş fırsatları sunan projeler geliştireceğiz. MARİMDER Gelecekte İş dünyasının öncü kurüluşlarından olacak ‘dedi. 

MARİMDER-Uluslararası Marmara İş İnsanları ve Müteahhitler Derneği geçmiş dönem başkanı Zeki Gedikoğlu’da Ramazan Öztürk Başkanlığındaki yeni yönetimi yapacağı çalışmalarla MARİMDER’i daha ileriye taşıyacağına olan inancını vurguladı. Afrika’dan GANA’nın İstanbuldaki Başkonsolosu Salamatu Yakubu Konsolosluk sekreteri Wasila Hussain ile katıldı iftarda yaptığı konuşamada Gana Temsilcileri olarak daha fazla Türk İşadamlarını Gana’da görmek istedikleri ve başta inşaat olmak üzere altyapı projelerinde yatırım yapacak Türk İşadamlarına kolaylık gösterileceğini kendilerinin de yardıma hazır olduğunu söyledi. 

MARİMDER iftarına katılan Iraklı İş Kadını Ghadeh Kamal Al Mugdah yaptığı konuşmada Türk İşadamlarıyla ortak projeler geliştirmek istedikleri belirterek ‘Bağdat’ta ve Türkiye ortak yatırım ve ticaret fırsatlarında iş birliği yapabileceklerini belirtti. MARİMDER Genel Başkanı Ramazan Öztürk ve yönetiminden Deniz Akgül, Bedrettin Algiş Metin Eren, İstanbul Şube Başkanı Tarık Tuncer’in konuklarını mükemmel ağırladığı iftar konuklara anı armağanı takdimi ile sona erdi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.