BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcüklüler, Yeniden Refahlıları çok sıcak karşıladı

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığı bu akşamki halkla kucaklaşma programını Gölcük’ de yaptı. Program için iftardan önce Gölcük’e gelen Aras önce ilçe başkanı Mustafa Bayazıt ve ilçe yönetimi ile iftar yaptı. İftardan sonra Gölcük sokaklarına dağılan ekip ışığı yanan her kapıyı çaldı. Partinin seçim vaatlerini halka anlattı.  

19 Nisan 2022 20:45
Gölcüklüler, Yeniden Refahlıları çok sıcak karşıladı

Program kapsamında sivil toplum kuruluşları, hemşeri dernekleri ve halkın toplu şekilde bulunduğu mekanlar özellikle ziyaret edildi. 

HEPİMİZ TSK’ NIN BİRER NEFERİYİZ

Gölcük halkı kadını ve erkeği ile il başkanı Mehmet Aras’a çok yakın ilgi gösterdi. Gölcüklüler gidilen her mekânda Aras’ı masalarına davet ettiler. Çay ikramında bulundular. 

Aras hem özel sohbetlerinde hem de kalabalığa hitap ettiği anlarda, yeniden refah partisinin ülkenin kurtuluşu için ortaya koyduğu çözüm önerilerini anlattı. Sonrasında masalarına misafir olduğu gençleri partisine davet etti. Aras gençleri siyasete davet etti. Gelin sorunları birlikte çözelim önerisinde bulundu. Aras ziyaret boyunca yirmiye yakın genci partisine üye kaydetti. 

Ziyaret sonrasında basına konuşan Aras, Türk silahlı kuvvetlerinin başlattığı pençe-kilit operasyonu hakkında konuştu. Aras şunları kaydetti; “Operasyonda şehit düşen komutanımıza Allah’tan rahmet, ailesine baş sağlığı diliyorum. Her birimiz, bu milletin bir ferdi olarak, Türk silahlı kuvvetlerinin birer neferiyiz. Millî görüşün temel hedefi; ülkemizin her alanda bağımsızlığını kazanmasıdır. Bundan sonraki hedefte Türkiye öncülüğünde yeni bir dünyayı kurmaktır.”

DÜN KATİLLERİN ELİNİ SIKANLAR, BUGÜN UTANMIYOR MU?

Aras İsrail’in yaptığı haksız saldırıları da unutmadı. Aras hem İsrail’i hem de hükümeti eleştirdi. “İsrail her yıl ramazan ayında yaptığı gibi kan dökmeye devam ediyor. Sırf Müslümanların kutsal ayı olduğu için bu ayda kan döküyor. Müslümanların ibadethanelerine kutsalına saldırıyor. Geçen ay İsrail cumhurbaşkanını Ankara’ da ağırlayanlar. Acaba bugün gördükleri manzaradan utanmıyorlar mı? Dünyadaki tüm problemler yeni bir dünyanın kurulması ile son bulacak. Katillerin elini sıkarak hiçbir sorun çözülmez.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.