BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

En şık kıyafetlerinizin muhteşem bütünleyicisi elizi altın bilezik & bileklik

Özellikle kadınlar hangi yaş gurubunda olursa olsun dış görünüşe çok değer verir. Beş yaşındaki kız çocuklarının bile aksesuarlarını takıp takıştırdıklarını görüyoruz. Aksesuarların en kıymetlisi de şüphesiz altındır. Yüzyıllar içerisinde dahi altın kendi kıymetinden bir şey eksiltmemiştir. Özellikle kıyafet kombinlerine ve rengine en uygun olan ürünleri seçmek isterler. Spor ya da klasik giyim için ayrı ayrı bileklik ve bilezik çeşitleri mevcuttur. 

19 Nisan 2022 14:24
En şık kıyafetlerinizin muhteşem bütünleyicisi elizi altın bilezik & bileklik

Altın Nerelerde Kullanılır?

Doğada saf bir maden olarak bulunan altın usta eller tarafından incelikle emek emek işlenerek harika tasarımlarıyla kuyum haline getirilir. Güzel kadınların güzel, narin, ince bileklerini muhteşem bilezik ve bileklikler olarak süslerler. Pek çok farlı tasarımları olan bilezikleri takip etmek için Elizi sitesinden yardım alabilirsiniz.

Bu değerli aksesuarlar kadınları her zaman iyi hissettirmiştir. Göz alıcı güzelliklerine, harika kombinlerine en iyi eküri olacak şeyin, altından bir narin bileklik olacağını her kadın bilir.

Özel davetlerde, düğünlerde, şık bir akşam yemeğinde gösterişli bir bileziği hangi kadın kollarında sergilemek istemez ki? Sevdikleriyle çıktığı bir akşam yemeğinde ya da günlük yaşamında kibar gösterişten uzak ama şık, günlük kullanıma gayet uygun bir altın bileklik günümüzde birçok kadının tercihi olmuştur. Günlük yaşamında altın aksesuar takma zevkinden uzak kalmak istemeyen narin kadınlar kendi kıyafetlerine ve gidecekleri yere uygun altın aksesuarlar kullanmalıdır.

Altın Bileziklerin Ve Bilekliklerin Fiyat Farkının Nedenleri Nelerdir?

Altın madeni başlı başına külçe olarak bile çok değerlidir. Bu yüzyıllardır değerinden ve asalet göstergesinden bir şey kaybetmeyen malzeme işlendiği zaman işleme emeği de devreye girince yüksek oranda fiyat farkı ortaya çıkmaktadır. 

Üretilen bileklik, bilezik ve diğer takıların işçiliğinde kullanılan taşların yapısı ve miktarı, ekstra kullanılan boncuklar ve nazar boncukları, kullanılan pırlanta veya diğer değerli taşlar, ürün üzerindeki işlemenin ağırlığı, el emeği göz nuru olması ürünler arasındaki fiyat değişikliğinin sebebidir. Ürün ve ürün fiyatlarının skalasını takip etmek için https://www.elizi.com.tr/ linkine tıklayabilirsiniz.

Dünyada birçok kadın altının çeşitli tasarım ve modellerini değişik renklerini sever ve tercih eder. Siz de farklı renk skalasına sahip altın bileklik ve bilezik tasarımlarından size en uygun olanını seçmek adına Elizi sitesinden destek alabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.