BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah’ın oyu yüzde kaç?

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı başlattığı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Partinin Ramazan ayı başından bu yana yürüttüğü çalışmaların dün akşamki durağı Darıca ilçesi oldu. Çalışmalara Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu’ da katıldı.  

18 Nisan 2022 11:14
Yeniden Refah’ın oyu yüzde kaç?

İl Başkanı Mehmet Aras’ı, Darıca ilçe başkanı Ali Taştan ve ilçe yönetimi karşıladı. Ekip hep birlikte iftar yaptıktan sonra ikiye bölünerek halkın içine karıştı. 

GENÇLER; GENÇ BAŞKAN ERBAKAN DİYOR 

Yapılan ziyaretler esnasında on kişilik bir genç grup İl Başkanı Aras’ın yoluna çıktı. Grup il başkanı ile yaklaşık yarım saat sohbet ettikten sonra Aras ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Gençler ülkenin en genç siyasetçisi olan Dr. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı olarak görmeyi arzu ettiklerini dile getirdiler. Gençlerin Aras’a önerdikleri slogan çok tutacağa benziyor. Gençlerin sloganı şu şekilde; ”genç başkan Erbakan”.

Kıraathane ziyaretleri esnasında halktan gelen bir soruya yanıt veren Aras Yeniden Refah partisinin oy oranına da değindi. Aras konuşurken elindeki belgeyi de dinleyenler ile paylaştı. Aras’ın gösterdiği anket sonuçlarına göre parti şu anda yüzde 13,5 oy oranını yakalamış durumda.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.