BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah Kartepe’de iktidar partisi gibi karşılandı

Yeniden Refah Partisinin devam ettirdiği halkla kucaklaşma programının dün akşamki durağı, il başkanı Mehmet Aras’ın da oturduğu Kartepe ilçesi oldu.  

13 Nisan 2022 12:56
Yeniden Refah Kartepe’de iktidar partisi gibi karşılandı

Aras, Kartepe ilçe başkanı Hüseyin Bayır ve yönetimi ile Kartepe’ nin altını üstüne getirdi. İftarın hemen ardından başlayan ziyaretler sahura kadar devam etti. Ziyaret kapsamında Kartepe’ de girilmedik esnaf, sivil toplum kuruluşu, kıraathane kalmadı. 

Bir dönem aynı bölgede belediye başkanlığı yapan il başkanı Mehmet Aras Kartepe’ de halktan çok yakın ilgi gördü. Aras gördüğü ilgiden çok memnun kaldı. Aras kıraathane ziyaretlerinde ayakkabılarını çıkarıp, sandalyelerin üzerine çıktı. Halka partisinin projelerini anlattı. Vatandaşlar ise sohbetlerini, oyunlarını yarıda bırakarak Aras’ a dikkat kesildiler. Büyük bir merakla Aras’ ı dinlediler. Aras’ ın sözü sık sık alkışlarla kesildi.

Ziyaretlerin sonrasında açıklama yapan Aras; ilk seçimde Kocaeli’ de kazanılan ilk belediyelerden birisinin Kartepe belediyesi olacağını ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.