BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Nail Çiler’den Polis Haftası mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. 

07 Nisan 2022 20:04
Nail Çiler’den Polis Haftası mesajı

İşte o açıklamanın içeriği:

Toplumun huzurunu, devletin bölünmez bütünlüğünü koruyan, gerektiğinde canını bizler için hiç çekinmeden veren Türk Polis Teşkilatımız, köklü geçmişiyle milletimizin güven kaynağı olmuştur. Gebze Ticaret Odası olarak bizler; daima yanlarında olmaya gayret gösterdiğimiz polislerimizin en iyi şartlarda görevini yapabilmesi için Çayırova’da bulunan “Polis Kontrol Noktası”nın yeniden yapılmasına, Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Kocaeli Şubesi’nin ve bölgemizdeki emniyet müdürlüklerinin ihtiyaçlarına yönelik sağladığımız desteklerden dolayı gururluyuz.
   
Türk Polis Teşkilatı’nın temelleri, 10 Nisan 1845'te İstanbul'da “Polis" adında bir teşkilatın kurulmasıyla atılmış; yeni kurulan polis teşkilatının görevleri, yine aynı tarihte yayımlanan "Polis Nizamnamesi"nde yer almıştır. Kurulduğu günden bu yana hizmet kalitesini sürekli artırarak başarıyla görevini yerine getiren Türk Polis Teşkilatı’mızın değerli mensupları; kamu düzeninin korunması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için yüksek disiplin anlayışıyla 7/24 özveriyle çalışmaktadır.
    
Polis Haftası’nı ve Türk Polis Teşkilatımızın 177. Kuruluş yılını kutlar; görevi başında şehit olan kahramanlarımıza rahmet ve saygıyla, tüm emniyet mensuplarımıza teşekkürlerimi sunarım.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.