BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vatandaşa faturaları ödeyip ödeyemediklerini sordular

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı Ramazan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  

06 Nisan 2022 01:10
Vatandaşa faturaları ödeyip ödeyemediklerini sordular

Ramazan çalışmaları kapsamında partinin bu akşamki durağı Gebze ilçesinin köyleri oldu. Program için iftar öncesinde Gebze’ ye gelen il başkan Mehmet Aras ve yardımcıları, Gebze ilçe teşkilatıyla oruç açtı. İftar yemeği sonrasında Mollafenari ve Pelitli köylerinde esnaf ziyaretleri yapıldı. Halkın kalabalık olduğu mekanlarda halka hitap edildi. Konuşma yaptığı kahvehanelerde halkla birebir diyaloglara giren Aras, halka geçinebiliyor musunuz? Sorusunu yöneltti. 

BAKAN YARDIMCISI 313,870,00 LİRA MAAŞ ALIYOR, SİZDE DURUMLAR NASIL?

Mollafenari de söz alan Aras bakan yardımcısının aldığı 313,870,00 lira maaşı hatırlattı. Vatandaşa sizde durumlar nasıl, faturaları ödeyebiliyor musunuz? Diye sordu.

Aras konuşmasında halkta gülüşmelere neden olan bir fıkra anlattı. Sonrasında halka sordu. 

İşte Aras ın fıkrası; “köylünün biri bir gün kırda dolaşırken bir nal çivisi bulmuş. Sevinç içinde eve gelmiş, bulduğu çiviyi eşine göstermiş. Eşi sormuş. Adam neden seviniyorsun ki; bizim atımız mı var? Adam demiş ki; hanım bir çivi deyip geçme, yarın yolda yürürken yine bulurum, sonrasında bir bakarsın nalda bulurum. Dört takımı tamam ettik mi… birde sahipsiz at denk gelir bakarsın, onu da eğitirsek ayağımız yerden kesilir. Kadın sormuş bey demiş atı ne yapacağız ki. Be kadın demiş biner sırtına anneme gider geliriz rahat rahat. Kadın sevinmiş oh be demiş, oradan gelince benim anneme de gideriz. Adam hiddetle ayağa kalkıp kadının üstüne yürümüş. Kadın demiş yorgun atı yola koşup çatlatmak mı istiyorsun.”

Bu fıkra sonrasında halka dönen Aras, halk olarak bizim durumumuz nal çivisi bulan köylüye benziyor. Ama maalesef bırakın seçilmişleri, atanmışların içindekiler bile amudu ile götürüyor. Buna dur demenin tek çaresi Fatih Erbakan’ı tek başına iktidara taşımaktır dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.