BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refahlı Ayyıldız’dan anlamlı kutlama mesajı

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Şamil Ayyıldız, İstanbul’un fatihi Fatih Sultan Mehmet Han’ın 590. Doğum yıldönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

30 Mart 2022 23:06
Yeniden Refahlı Ayyıldız’dan anlamlı kutlama mesajı

Fatih Sultan Mehmet Han’ın ölüm yeri olan Hünkar Çayırı’nda açıklama yapan Ayyıldız,  Peygamberimiz tarafından müjdelenen ve 28 kez kuşatılan İstanbul’un, çağlar boyu simge kent olduğunu ve bütün imparatorların sahip olmak istediği bir şehir olduğunu ifade eden Ayyıldız, bu kutlu şehrin fethi, çağının eşsiz bir idarecisi, dahi komutanı ve büyük devlet adamı Fatih Sultan Mehmet Han’a nasip olmuştur dedi.

Sözlerine devam eden Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkan yardımcısı Şamil Ayyıldız, Fatih Sultan Mehmet Han’ın fethi gerçekleştirmek için yaptığı çalışma, döktürdüğü toplar, inşa ettirdiği Rumeli Hisarı bize sadece istemenin yetmeyeceğini, istenen noktaya ulaşmak için çalışmak ve terlemek gerektiğini, Haliç’in önüne çekilen zinciri aşmak için gemilerin karadan yürütülmesi de hedefe ulaşmak için inanç ve kararlılık gerektiğini öğretmiştir. Bugün de hak ve adalet ekseninde bütün insanlığın huzuru ve refahı için oluşturmak istediğimiz Yeni Bir Dünya’yı kurmak, bu tarihi derslerden ilham alarak, aynı anlayış, inanç ve kararlılıkla çalışmamızla mümkün olacaktır ifadelerini kullandı.

Ayyıldız, Yeniden Refah kadroları olarak bizlerde rahmetli hocamız Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi Biz Fatihlerin Nesliyiz deyimini aklımızdan çıkarmadan, genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’in liderliğinde, inançlı kadrolarımızla Fatihlerin neslini yetiştirerek tüm insanlığın gönlünü fethedecek, yeni ve adil bir dünyayı kuracağız dedi. Sözlerine son vermeden önce bu vesileyle Fethin 590. Yıldönümü’nde Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve şanlı askerlerini rahmetle anıyoruz, hayırla yad ediyoruz. Cenab-ı Allah bizleri onlara layık eylesin ifadelerini kullandı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.