BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erdal Öztürk 3. kez Başkan seçildi

Kuruluş adresi Gebze olan ve Gebze’de ikamet eden iş adamı ve sanayici Erdal Öztürk tarafından kurulan, Yozgatlı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (YOSİAD) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yapılan kurulda; mevcut başkan Erdal Öztürk 3. Kez yeniden başkanlığa seçildi. 

29 Mart 2022 03:57
Erdal Öztürk 3. kez Başkan seçildi

İstanbul Sancaktepe’de Wyndham Hotel’in Çok Amaçlı Toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurul programına; iş adamları; sanayiciler; sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda Yozgatlı katıldı. Gerçekleştirilen kongrede yeniden güven tazeleyen mevcut başkan Erdal Öztürk, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, “ Biz görevimizin bilincindeyiz. Bu görevi 3. Kez almanın gururunu ve sorumluluğunu yaşamaktayım. 2013 yılında kurulan derneğimiz ilk günkü heyecanını kaybetmemiştir. Bilakis daha güçlü ve 10 yıllık bir tecrübe ile hizmetlerine devam etmektedir.

 Biliyoruz ki dernekler ülke yönetiminde ve hayatının her alanında aktif bir rol oynamaktadır. Derneğimize, temsil makamında önemli hizmetlere imza atmaktadır; bundan sonra da önemli hizmetlere ve projelere imza atacaktır” dedi. Öztürk ayrıca, bu güne kadar derneğin yaptığı projelerden bahsetti, bundan sonra yapacağı önemli projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi. Ayrıca Öztürk; ilerleyen süreçte bu güne kadar hiçbir sivil toplum örgütünün yapamadığı önemli bir projeye imza atacaklarını söyledi ve bununla ilgili fizibilite çalışmasının bütün hızıyla devam ettiğini bildirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.