BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit’ten yayıncılar ve kitapçılara ziyaret

İYİ Parti İzmit’te ziyaret trafiği sürüyor. 

28 Mart 2022 16:37
İYİ Parti İzmit’ten yayıncılar ve kitapçılara ziyaret

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Muhasibi Salim Yaşar, İlçe Başkan Yardımcıları Abdurrahman Akgül, Erol Derin, Nihal Kupşi, Kadın Politikalarından Hayriye Bekar, Yenişehir Mahalle Başkanı Semiha Gündoğdu ile birlikte Kocaeli Yayıncılar ve Kitapçılar Derneği Başkanı Mustafa Anayurtlu, Dernek Başkan Yardımcıları Şeraffetin Ergül ve İlhan Yılmaz'ı ziyarette bulunarak sorunları dinlediler.

Ziyaretin ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "Kocaeli Yayıncılar ve Kitapçılar Derneği Başkanı Mustafa Anayurtlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyarette bulunduk. Ziyaretimiz esnasında kitapçılarımızın sorunlarını dinledik.

Mustafa Başkanımız Büyükşehir Belediyesinin yerel kitapçılara katkısı olmadığını, İzmit'te sadece 3 milyon kitap üretilmesine rağmen belediyenin başka şehirlerden kitaplar aldığını, İzmit Belediyesinin imkanları dahilinde destek verdiğini aktardı.

Başkanımızdan aldığımız bilgilerle, içinde bulunduğumuz ekonomik krizden önce 650 euroya ithal edilen kağıdın şu an 1150 euroya başka ülkelerden getirildiğini ve ülkemizde bir günde üretilen kağıdın sadece 3 saatlik ihtiyacı karşıladığını öğrendik. 

İktidarın yanlış politikalarının başında gelen üretimsizlik her sektörü etkilemekte ve şehrimizi yönetenlerin bu şehrin esnafına destek vermesi gerekmektedir. İktidara yerel temsilcilerine yandaş zengin etmek için seçilmediklerini hatırlatmak istiyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.