BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP'den muhtar maaşlarını yükseltecek kanun teklifi

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine çeken torba yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na bugün sunulacağını açıkladı. 

25 Mart 2022 13:01
AKP'den muhtar maaşlarını yükseltecek kanun teklifi

Daha önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği muhtar maaşlarıyla ilgili AKP'den yeni bir adım geldi. Muhtar maaşlarını iyileştirecek düzenleme TBMM'ye sunuluyor.  AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Muhtar maaşlarını Asgari Ücret seviyesine Çeken, Vergi Usul Kanunuyla kaçakçılık suçunun  zincirleme suç kapsamına alınmasını da içeren "evim şirketleri" mağdurlarını koruyacak düzenlemeleri de içeren torba yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na bugün sunuyoruz." dedi. Muhtar maaşları 2022 yılı için 3392 TL olmuştu. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.