BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İşte CHP’nin yeni Derince ilçe başkanı

CHP’de hakkında ortaya atılan taciz iddiaları nedeniyle görevden alınan Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak’tan boşalan koltuğa ilçe sekreteri Elvan Sarım oturdu. 

23 Mart 2022 16:43
İşte CHP’nin yeni Derince ilçe başkanı

Mevcut yönetim kurulunun kendi arasında gerçekleştirdiği toplantıda ilçe sekreteri olarak görev yapan Elvan Sarım Başkan seçildi ve yeni icra kurulu da belirlendi.

İşte CHP Derince adına yapılan yazılı açıklamanın içeriği şöyle: 

Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Başkanlığı olarak, tüm spekülasyonlara son vermek ve partililerimize olan sorumluluğumuz gereği kamuoyunu aydınlatmak amacıyla basın açıklaması yapmak gereği duyulmuştur.

Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Başkanlığı olarak delegelerimizin takdiriyle göreve geldiğimiz 12 Ocak 2020 tarihinden itibaren nasıl bir özveri ve inançla mücadele ettiysek bundan sonra ki süreçte de Derince'de Cumhuriyet Halk Partisi'ni yerelde ve genelde iktidara getirmek için de mücadelemiz sürecek.

Bu anlayışla gerçekleştirdiğimiz Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantımızda oy birliği ile belirlenen yeni İlçe Başkanımız ve icra Kurulu üyelerimiz belirlenmiştir.

CHP Derince İlçe Başkanı: Elvan Sarım
CHP Derince İlçe Sekreteri: Yasin Dündar
CHP Derince İlçe Eğitim Sekreteri: Caner Yeni
CHP Derince İlçe Saymanı: Berkan Kutay Karahasan 
CHP Derince İlçe Bilişim Sorumlusu: Süleyman Karadaş

CHP Derince İlçe Başkanlığı olarak partililerimiz, Mahalle Temsilcilerimiz, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimimiz, Meclis Üyelerimiz ile birlikte birada, ortak akıl ve mutlak inançla mücadele etmeye devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.