BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sarıtoprak kontrol etmese denizi usulsüz dolduracaklardı

Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak saha çalışmaları sırasında bir yalı sahibinin usulsüz bir şekilde denizi doldurduğunu fark ederek ekiplere haber verdi. Ekiplerin olay yerine gelmesi ile yalı mühürlendi.  

09 Mart 2022 09:20
Sarıtoprak kontrol etmese denizi usulsüz dolduracaklardı

Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, Darıcalıların kendisine verdiği sorumlulukları yerine getirmek için adeta 7/24 çalışıyor. Darıca halkının haklarını savunmak için Darıca’da sokak sokak gezen Sarıtoprak, şok olduğu bir gerçekle karşılaştı. Darıca Belediyesi’nin düzenli olarak denetlemelerde bulunmaması sebebiyle, bir yalı sahibi vatandaşın denizini doldurdu. Darıca Bayramoğlu Mahallesi Meltem Sokak’ta karşılaştığı manzara karşısında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı arayarak durumu anlatan Özkan Sarıtoprak, olay yerinden ayrılmayarak ekiplerin gelmesini bekledi. 

NEREDE USULSÜZLÜK VAR ORADAYIZ

Ekiplerin gelmesi ile usulsüz bir şekilde denizi doldurduğu anlaşılan yalı sahibinin yalısı mühürlendi. Darıcalıların hakkını savunmak için 7/24 Darıca’da sokak sokak gezeceğini dile getiren Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak şunları söyledi: “3 yıldır halkımızın bize verdiği sorumlulukları yerine getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. İlçemizde nerede bir usulsüzlük var peşindeyiz. Çünkü vatandaşlarımızın hakkını savunmak için buradayız. 

BU KADAR OLMAZ

Göreve geldiğimiz günden beri rutin olarak gerçekleştirdiğimiz saha turlarından birinde şok olduğumuz bir olayla karşılaştık. Bayramoğlu Mahallesi Meltem Sokak’ta bir yalı sahibi beton santrallerinde kullanılan taşlardan evinin önüne tırla getirmiş. 4-5 Suriyeli tutmuş, denizi dolduruyor. 3 aydır kimse görmeden yavaş yavaş denizi dolduran yalı sahibi, biz olmasak buranın üstünü kapatacaktı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı aradık ve burası mühürlendi. Gördüğünüz gibi Darıca sahipsiz. Bu kadar olmaz. Ekiplerin yapması gereken denetimleri biz yapıyoruz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.