BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ayşe Rüzgar yeniden ilçe başkanı

İYİ Parti Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar bir süre önce istifasını İl Başkanı Şanbaz Yıldız'a sunmuştu. Ayşe Rüzgar yenilenen ilçe yönetim kadrosuyla yeninden Başiskele ilçe başkanlığına atandı. 

07 Mart 2022 11:05
Ayşe Rüzgar yeniden ilçe başkanı

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nda olası erken seçim öncesi teşkilatlarda yeni yapılanma çalışmaları devam ediyor. Seçim öncesi teşkilatlarda yenilenme sürecine giren İYİ Parti Kocaeli teşkilatları Kandıra, Çayırova, Darıca ilçelerinden sonra Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar da istifasını İl Başkanı Şanbaz Yıldız'a sunmuştu. Ayşe Rüzgar yenilenen ilçe yönetim kadrosuyla yeninden Başiskele ilçe başkanlığına atandı.

YÖNETİMİNİ YENİLEDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Şanbaz Yıldız şu ifadeleri kullandı: “İYİ Parti Kocaeli teşkilatı olarak seçim öncesi çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçe teşkilatlarımızda yeni yapılanma sürecini başlatmıştık. Başiskele ilçe başkanımız bu kapsamda istifasını sunmuştu. Ayşe Rüzgar başkanımız kısa sürede yeni ilçe yönetimini oluşturdu. Başiskelemizde yenilenen ve güçlenen kadrosuyla Ayşe Rüzgar başkanımızla devam ediyoruz. Partimize ve Başiskele'mize hayırlı ve uğurlu olsun."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.